Tänk att det lilla kan bli så bra

Satt mig ner i fåtöljen och myst in mig i filten. Lugn och ro i huset och en kopp java väntar på mig. Alla barnen är lämnade på skolor/dagis. Sängarna bäddade, tvätten vikt och disken tagen, då kan man koppla av lite innan jobb.

Satt på jobb igår och insåg att det var piglördag och varför inte överraska alla med en gottebricka?! Så jag åkte till affären efter jobb och plockade ihop lite gott. Snabbt hem och duka fram allt. Så himla roligt att ungarna bara sken upp när de kom ut i köket. Minisarna hoppade upp stolarna och krängde jordgubbar. Saga och Liam högg i nutellakexen. Och jag och M roffa i oss tryffeln och osten. Så ja det var en plockbricka för alla i hushållet, så uppskattat. Sen blev det häng framför youtube i soffan. Det är sällan att vi alla sitter i soffan samtidigt, så är det med stora barn, de hänger gärna i sina rum. Men igår, ja det var en riktig skön avslutning på Onsdagen 🙂

Fick paket från Jotex igår och jag smög in julen med en tomte. Jag kunde inte låta bli 😉 Längtar när man kan sätta upp mer och mer, älskar julen. Hur går det för er? Håller ni er eller har ni börjat sakta men säkert?

Gårdagens plock

Jordgubbstjuvarna är igång 😉

Bricka,med ljusstakar och tomte från Jotex
Denna skulle vara  på bordet, men blev lite väl hög. Men den gör sig bra även på golv.

Ny gris på spisen 🙂

Alla har frågat om dessa och de kommer från Rusta, finns ngt liknande även på Flying Tiger
Redo för dagis 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top