Nu passar jag på att sitta ner och njuta av en kopp te mot onda halsen och skriva ett blogg inlägg.. sitter ute och njuter för varje sekund av det underbara vädret, jag hoppas att den har kommit för att stanna.

Idag skulle jag egentligen iväg och tränat med M nu på morgonen, men har ont i halsen, och sen är stora tjejen sjuk här hemma idag  igen. Idag är det feber, ont i hals och hosta 🙁 Det trista är att idag är det första konsert dagen de skulle ha på Konserthuset inför andra skolor samt repetitionen för nästkommande dagar. Matsäck och allt 🙁

I helgen som var så var det inte en lugn stund, vi passade på att handla blommor, och pula i trädgården och det blev riktigt bra, bara små detaljer som saknas. Sen är det klart! Eller ja klart blir det ju aldrig;)

S hade sitt barnkalas i söndags och vi hade tur med vädret så det blev en lyckad fest 🙂 Och på Torsdag den 24:e är den stora dagen, det e då min tjej blir 7år 🙂

Nu ska jag fortsätta och pula här, stor KRAM på er <3