Familj Livets Goda Öppna inlägg

Sol och energipåfyllning

Känner hur kroppen bara dra åt sig av allt solljus, du bli gladare och piggare och ja man får vårkänslor i kroppen…

Tjejerna sov länge i morse, och man kunde ligga kvar i stund i sängen, och det är inte så ofta. Frukost i magen som bestod av äggsmörgås med majonäs och basilika samt ett knäckebröd med grillkrydda – jag bara älskar keso!

Sen en snabb dusch och på med kläder och sen satte vi oss i bilen och körde ner mot havet. Tänka sig att vi har bara max 10 minuter till skogen och havet. Underbart…Sen så gick vi längs stranden och tankade energi från solen och havet. Tjejerna frågade om vi hade baddräkt med oss och ville bada, haha. Njaaa lite för kallt kanske för bad och lek.

Jag älskar havet, det ger mig så mycket energi och är riktigt rogivande. Alltid haft ett stort ”hjärta” för havet och när man var yngre och man kände sig ledsen eller arg så satte jag mig alltid på cykeln och satte mig där  och kunde sitta i timmar och bara se ut över havet…

Igår så blev det lite grillat. Det blev ryggbiff, med grillad sötpotatis,ungsbakade tomater o paprika. Och ett glas av vårt favorit vin – 1000 Stories, nomnom. Hade ni en fin lördagkväll?

You Might Also Like

No Comments

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %d bloggare gillar detta: