Småbarnsmamma

Hej raringar, har ni haft en bra start på helgen?

Haft en väldigt skön vecka, alla är frika igen och solen har varit här och hälsat på. Det har gått härliga PW och haft helt enkelt en skön vecka.

Igår så somnade tjejerna tidigt och dottern var på vift. Sonen märker vi knappt av då det är bra mycket roligare att spendera kvällen, över PS4 och data, än att umgås med föräldrarna. Men vad gjorde det? Vi fick chansen att husera helt fritt på undervåningen och valde bort TV.n framför hög musik och samtal. Insåg hur kul man egentligen har när man kopplar bort sociala medier, dumburken mm och bara fokuserar på varandra.

Det blev en mängd 80- och 90-talsmusik och långa diskussioner om allt från uppväxt till tonår och familjen. Sååå himla härligt! Även om vi är mitt uppe i livet så är vi ju också småbarnsföräldrar. Något som man lätt glömmer bort i vardagen när allt rullar på och man vill vara alla till lags. Man ställer ju väldigt höga krav på sig själv som anställd, mamma och älskarinna. Och man kan ju inte alltid hinna med alla roller på samma gång – något som M brukar vara väldigt bra på att påpeka medan jag enbart kör på. Därför var det en välbehövlig kväll i ett skönt tempo med bra musik, god mat och fokus på oss…

Lördagen har faktiskt fortsatt i samma tempo även om dagen, och till viss del, kvällen går i barnens tecken. M var iväg på fotboll med sonen och jag hade twinsen för mig själv. Men sedan 15-tiden så har vi hållit till i köket, kockat och njutit! Nu står snart ”mellomiddagen” färdig och hela familjen är laddad inför andra chansen. Barnen bjuds på en pasta med fläskfile medan jag och M unnar oss en trerätters där huvudrätten innehåller bla oxfile. Kan man så ska man är mitt motto…även om man är mitt uppe i småbarnsålder! Trevlig helg på er kära läsare!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top