Snön föll igår kväll men försvann lika snabbt. Skönt! Ja barnen vill ha sin snö, men känns liksom lite sent för det. Jag vill ha en tidig lång vår nu 😀

Det har  varit sjukstuga här här hemma. ag har varit mer eller mindre hemma med två stycken. En som har bara feber och den andra med fruktansvärd hosta och en kraftig öroninflammation. Så igår blev det det doktorn och fick lite medicin eller ja köpa. Så knack knack i trä så är barnen mycket piggare idag. Så i morgon ska min dotter ha öppet hus på sin skola  så då har vi sagt att hon ska dit och ja hon har längtat efter skolan nu!

Idag e det Fredag och blir det Tacos ingen nyhet;) Men barnen älskar det! Och så blir det film “The Switch” en komedi från 2010.

Sagas farmor kom på ett litet frukostbesök (hon är en underbar människa hon är som en frisk fläkt. Hon kommer in i ett rum och kan liva upp stämningen till max, en liten glad skön virvelvind) Ja hon har handlat loss kläder till S och det var riktigt snygga kläder!! Tur hon har sin Farmor som kan kosta på henne lite:-)

Nä skön Fredag alla 😛