Ser det töar. .

Tittar ut igenom mitt fönster och ser att det börjar töa och det glittrar lite på häckarna när solen skiner på de få snöbildningarna som finns kvar. Hoppas på att det försvinner nu och att det blöta torkar upp. Jag vill ha det torrt och solen ska lysa upp det gråa.

Jag är på sådant inredningshumör, har sådan lust att fixa och dona, måla och hamra. Men ja vårt hur är ganska så nytt och vi har gjort en del i det. Så det är INTE så mycket man kan göra eller jo det finns en del om man frågar mig;)
Jag gillar att blanda nytt med gammalt, just nu är jag på jakt efter en smal lång bänk till hallen, shabby chic. Sen skulle jag vilja måla trappan vit också, hallen hade blivit så snygg!
Men jag får snällt vänta.

Delar med mig lite bilder från helgen, bal från i lördags då vi var hos syrran på födelsedagsmiddag och mello mys <3


Meeko kollar tv


Syrran bjöd på en sådan sjuk god efterrätt –  Pias egna Cheescake

 

 


Saga och hennes söta lillasyrra 


Härlig bild på Sagas pappa, Nova och min M <3


Avslutade kvällen med en Ceasarsallad

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top