Saint Patrick’s Day

Happy-st.-patricks-day-fromm-stunning-chick17 Mars och det är Saint Patrick´s day. Jag har egentligen ingen direkt koppling till det men har upplevt det och firat det en gång när jag jobbade i Irland närmare bestämt Cork. Jag fick ett stipendium år 2000 när jag gick i gymnasiet och fick välja mellan England eller Irland och det blev Irland. Jag hamnade i en fotobutik där jag fick lära mig grunderna av framkallning av bilderna hur maskinerna fungerade och sen leveransen till kunderna.

I alla fall angående Saints Patrick´s day det firade vi på taket på vårt hotell där vi bodde. Vi såg hela stan och alla grönklädda människor som gick i paraden och ja det var helt galet. Det var en super kul upplevelse och på kvällen blev det fest hela natten. Får nog ta en liten tur i lådorna och gräva fram lite bilder.

Jag vill verkligen åka tillbaka till Irland det var så vackert där och så mycket att se.
Untitled-1
Lånade bilder..

Blarney_stone
Här har jag varit och kysst Blarney muren, ganska läskigt att göra det som på bilden så hänger du så där och ngn håller i dina ben så du inte trillar. När man kysser denna sten så belönas man med ”talets gåva”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top