Livet Livets Goda

Saint Patrick’s Day

Happy-st.-patricks-day-fromm-stunning-chick17 Mars och det är Saint Patrick´s day. Jag har egentligen ingen direkt koppling till det men har upplevt det och firat det en gång när jag jobbade i Irland närmare bestämt Cork. Jag fick ett stipendium år 2000 när jag gick i gymnasiet och fick välja mellan England eller Irland och det blev Irland. Jag hamnade i en fotobutik där jag fick lära mig grunderna av framkallning av bilderna hur maskinerna fungerade och sen leveransen till kunderna.

I alla fall angående Saints Patrick´s day det firade vi på taket på vårt hotell där vi bodde. Vi såg hela stan och alla grönklädda människor som gick i paraden och ja det var helt galet. Det var en super kul upplevelse och på kvällen blev det fest hela natten. Får nog ta en liten tur i lådorna och gräva fram lite bilder.

Jag vill verkligen åka tillbaka till Irland det var så vackert där och så mycket att se.
Untitled-1
Lånade bilder..

Blarney_stone
Här har jag varit och kysst Blarney muren, ganska läskigt att göra det som på bilden så hänger du så där och ngn håller i dina ben så du inte trillar. När man kysser denna sten så belönas man med ”talets gåva”

You Might Also Like

No Comments

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %d bloggare gillar detta: