Produkter och jagar en klänning!

Var nyss och hämtade ut månadens Glossybox. Det finns alltid ngt användbart i den och det som jag inte använder får dotter så hon blir ju glad.

Månadens box innehöll:
Ansiktsmask – Powerlite Masq
Loose eyeshadow (guldfärgad nyans – Glazel Visage 
Ögonbrynsfärg Permanent – Coloran
Aloe vera gel – Etre Belle Cosmetics
Nagellack (färg metallic) – Make Up Store

Nagellacket hade en riktigt snygg färg  jag har alltid gillat Make Up stores produkter, smink som nagellack. Så det var rätt bra produkter nu och kommer behålla alla, så denna gång får inte dottern ngt men sen åt andra sidan så får jag inte ha ngt i fred då hon brukar gå i mina sminkskåp så hon lär säkert låna ngt av detta oxå 😉

IMG_5517IMG_5521IMG_5511 IMG_5515   IMG_5533 IMG_5538

Hade några ärenden i stan och passade på att gå lite i stan, fyllde på med lite underkläder till minstingen. Finns så mycket snyggt i butikerna nu barn och till vuxna men vill bara handla handla och handla…
Såg en jätte snygg klänning på H&M för några veckor sen tänkte då att jag avvaktar till nästa vecka när jag ändå skulle handla men den tyvärr slutsåld överallt  Det visade sig att jag och min svägerska hade samma smak och hon hade köpte den, hon hade den på sig i lördags och den är så fin!

Men nu har jag hitta klänningen det fanns en kvar och den fanns i Malmö så ja det får bli en sväng neråt 🙂

IMG_5499 IMG_5501
topimagesummer2015.jpg.web.648.365

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top