Och då var man Trettio…

Trettio? Trodde man som barn att det skulle ta hundra år att komma ditt..Men nä får ju meddela att så är inte fallet. Tyvärr går tiden allt för snabbt. Men jag har hunnit med mycket och har ännu mer att uppleva. Jag fick en underbar present av Martin. Vi kommer att fira min födelsedag i Italien närmare bestämt i Rom. Ska bli helt underbart. Och jag ska bli en upplevelse i sig och en fantastisk resa!

När jag kommer hem efter fyra underbara dagar i Rom så väntas det en trettio års fest, och det kommer vara hämtat direkt från året 1980:)

Nä ska  forsätta att pilla med hemsidan, klarat av 15% har 85%kvar att lära mig, det e ganska tufft då man inte har erfarenheten att bygga hemsida.

Kram på er…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top