Mot ljusare tider och samt lite tuffare ….

Så himla skönt att vi går mot ljusare tider, att kunna få komma hem efter jobb  och det är fortfarande är ljust – underbart!

Alla hjärtans dag igår, firar ni det? Vi har väl aldrig firat det så som många kanske gör, med middagar, restaurangbesök Men barnen får en liten bag med lite smått och gott, och även M fick sig en present. Han älskar ju Gin så jag gick förbi och såg en bok som just handlar om det, så det var ju perfekt. M kom hem på eftermiddagen med en jätte fin bukett, blommor kan man aldrig få för lite av oavsett vilken dag på året det är 😉 Hoppas ni hade en fin dag oavsett vad ni gjorde, om ni firade det eller ej.

Fredagsbuketten från förra vecka fortfarande lika vacker

I måndag fick jag min efterlängtade tid till Ortopeden, tyvärr så var väntetiden allt för lång i Helsingborg, så jag fick välja mellan Sthlm, Göteborg eller Malmö. Självklart valde jag Malmö då det ligger närmst.  Jag kanske ska börja att beätta vad som har hänt ni som har missat. En härlig kväll i Juni så hade jag och M en jätte mysig kväll på stan, vi tog en voi hem och det gick bra fram till han ville testa och köra. Då gick det inte så bra, haha, vi krockade mot ett rabattstaket och ja vi skrattade som bara den och det är ju sånt som händer..ibland ..kanske. När M tittade på mig så sa han – Samme du har brutit foten, då stod jag på min ankel. Och vi trodde där och då och några månader framåt att det var bara en stuckning. Men vi hoppade på voi igen (kan berätta att jag körde då;)

Jag har haft ont sen Juni, snubblar på foten, den hänger liksom inte med. Svullen, samlat vätska, och det gick jag runt med även i Spanien .. i flippflopp dessutom. När vi kom hem så kände jag och såg att foten var liksom inte bra. Så efter ett bra tag med att vänta, på läkartid, sjukgymnast, skickad till att få inlägg till att få röntgen, så sitter jag här 8 månader senare och fick reda på i går av en läkare på ortopeden att ledbandet är helt av så det blir operation. Men inte nog med det så visar det sig att ledbandet på ANDRA foten e så passt skadat så det måste opereras med. SÅ ja detta blir min vår. Operationen sker med en fot i taget, sjukskrivning, ortos 8 veckor och rehab. SÅ ja det blir en mindre rolig vår… Men skönt att få detta gjort, då jag har så ont i foten konstant, kan inte springa ,ont när jag bara gått korta runder, svullen samlar vätska så äntligen så blir jag bra igen..

Ni får blunda för halvfula fötter med slitet nagellack på 😉
Lite lätte svullen, och sååå ont. Så här såg jag ut när jag kom hem från Spanien i Augusti förra året.

Men ett under ändå att jag klarat mig hyfsat bra med en fot med avslitet ledband och ändå kunnat röra mig, trots smärta och en fot som inte lyder..

Så nu väntar jag bara på en operationstid, troligtvis blir det op om några veckor enligt läkaren.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top