Måndag och tips på kvällens middag – Teriyaki lax med primörer
Hej raringar, sitter i bilen mot Sthlm just nu. Men ville bara kika in och ge er kanske dagens kvällsmiddag 🙂
4 personer 2sp p/p
4 st laxfiléer
3 msk ICA Asia Teriyakisauce
4 st salladslök
1 röd paprika
2 st morötter
2 st pak choi
Sätt ugnen på 150 grader
Del Pak choi i fyra dela (på mitten) Lägg dom på ett ugnspapper som är tillräckligt stort så du kan ”slå in” laxpaketen. Strimla morötterna och paprika och lägger över varde pak choi. Lägg sedan laxfilen. Strimla salladslöken och strö på laxen (spara lite och släng på när laxen när den är klar) häll sedan över teriyakisåsen. In i ugnen på 150 grader i ca 15-20 minuter. Till det kan man ha ris eller min mos med sötpotatis, apelsinsaft och ingefära 🙂