”Jag äter alltid lika mycket med ögonen, och dofterna, som med magen”

Godmorgon, eller ja, det känns närmare som godmiddag. Jag har sovit så dåligt i natt och vaknat i omgångar.. Har verkligen inte haft tid för bloggen denna veckan, känns som jag har jobbat sen stupat i säng. Mycket just nu men så är det i perioder. Älskar att ha många bollar i luften men kan säga att jag längtar efter lugnet just nu.

Vad piggar inte upp en fredag än lite blommor? Givetvis fick det bli en tur inom min florist och inköp av lite liljor och tulpaner. En söt liten skål följde med hem också. Perfekt att ha lite gott i på soffbordet, sen att det inte kommer att vara ifred är en annan sak 😉

Maten igår hade jag lätt ätit idag med! Till förrätt blev det lite småostar, carpaccio och jordgubbar. Maken tjatar jämt om pasta och jag som då nästan aldrig äter det fick ge mig hän. Entrecote som jag stekte upp (70grader innertemp) blev bara så perfa. Gorgozola,grädde,vitlök,pasta och lite till. Ojoj så gott. Pointsen på denna rätt blev dock väldigt högt. Hela 17sp. Men ibland får man hålla igen lite under dagen och istället lägga krut på kvällsmaten. Recept kommer ni få snart.

Åter igen som jag brukar säga. Detta är ingen ”fel” mat utan detta handlar om en livsstil. Oftast, som viktväktare, så är man rädd att det skall bli så höga points och äter inte med ögonen utan fokuserar enbart på pointsen. Det funkar inte i mitt liv då jag äter alltid lika mycket med ögonen, och dofterna, som med magen.

Jag har faktiskt gått ner hela sex kilo sedan början av februari och ändå kunnat njuta på vägen dit. Precis så det skall vara.

Nu ska jag in i duschen och sedan bege mig utåt, ha en fin lördag alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top