En ”matig” kväll på stan…

Vilken underbar söndag med mycket vår i luften. Solen skiner och vi har varit ute, stora delar av dagen, med tjejerna som cyklat runt på uppfarten för fulla muggar. Med tanke på att det blev sen hemkomst i natt så känns det ändå bra att man inte ”slösat” bort söndagen.

Gårdagen ja, det blev en middag på stan med några vänner som inleddes på Mezo med lite dryck och vattenpipa. Otroligt nog så kunde vi sitta ute även om det var rätt så kyligt i luften. Med ett bord, med öppen eld, och lite filtar så är allt möjligt.

Vi hamnade så småningom på Brooklyn Butchery. En amerikanskinspirerad köttrestaurang som verkligen levererade. Här fastnade vi alla, otroligt nog, för samma förrätt vilket innebar att vi inledde med en Tatar Roll som förrätt. Det har blivit rätt mycket råbiff när vi käkat ute de senaste gångerna och jag verkligen älskar blandningen av nötkött, kapris och rödlök!

Middagen fortsatte med en Steak Burger, för mig, medan M högg in på en Sirlonsteak. Vilket kött och vilken service. Kan definitivt rekommendera ett besök här om ni hälsar på i Helsingborg. Restaurangen ligger dessutom centralt så om/när det är dags att gå vidare ut i natten så ligger det mesta inom någon minuts gångväg. Efter några timmars dinnerande så var det kanske inte så konstigt att men blev sugen på att röra sig så kvällen rundades av på Harrys. Tyvärr lite folktomt men vi fick i alla fall lite dans och, och en sängfösare.

Nu ligger nästa träff på mig och M så nu blir det till att fundera ut vilken restaurang vi ska testa härnäst.

Hur har er helg sett ut?

 

2 Comments

 1. Carolina
  2019-03-25

  Tack för en väldigt fin blogg! Min yngsta är så lik dina TVILLINGAR. En fråga…Hur lång är du och vad väger du? Mvh C

  Svara
  1. Linsalusen
   2019-03-29

   Tack snälla :). Jaså är dom:). Jag är 174 lång och vikten ja den behåller jag för mig själv 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top