Internationella kvinnodagen??

Och svärmor hade denna dagen på ”bettinglistan” dvs att tvillingarna skulle komma. Hon har dock två dagar till och någon timme på sig innan syster P,som har den 11:e, tar över stafettpinnen och vinstpotten.

Förresten Internationella Kvinnodagen idag – en nationell helgdag och i Kina får alla kvinnor en ledig eftermiddag från arbetet. MEN med tanke på att det ska var så jämställt som möjligt så finns det alltid en feminist som vill avskaffa dagen och menar att man i stället ska arbeta för att ”365 dagar om året ska vara för både kvinnor och män”. Så passa på att njuta så länge ni kan av dagen för snart ryker den med.
Ja nu fick lite historia på köpet i bloggen oxå.

Det som står på schemat idag är kvartsamtal på skolan med minstingen och efter det ska jag iväg och fixa naglarna. Det kommer vara  sista besöket innan tvillingarna kommer sen lär det nog dröja ett tag till nästa gång. Får korta ner dom en aning och ta hand om dom hemma på bästa sätt till nästa gång jag ska dit.

Måste tipsa om en jätte bra app som heter StoCard där du samlar dina kort som ex H&M,Lindex,Change,Coop m.fl. Jag stod i kassan på Kappahl för någon dag se och hade tydligen glömt/tappat mitt kort. Som tur var så hade M en bild på kortet då han hade använt det för ett tag sen. Och då tipsade hon i kassan om denna appen, och det är Gratis och är sjukt smidig och enkelt – bara följ instruktionerna och voila så har du dina kort i appen. Och Telefonen har du nästan alltid med dig och då e det så skönt att ha det samlat där.

IMG_8585

 

Min pastaälskare till man gjorde mat igår och han testade en ny pastasås (brukar sällan använda oss av det, utan gör såsen själv) men ibland är det skönt och smidigt att bara tillsätta.

Pasta Mascapone

  • Pasta
  • 2 st salsiccia korvar
  •  prosciutto
  • Pastasås mascarpone & Ruccola ( ICA Selection)
  • salt & peppar
  • soltorkade tomater
  • Färska champinjoner

Koka pastan enligt anvisningarna. Stek champinjonerna. Strimla soltorkade tomaterna.  Blanda sedan allt i en djup skål. Voila – gott och enkelt!

 

IMG_1247

pastasas-mascarpone-420g-ica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top