Ja nu är i alla fall bloggen bakom registrering ett tag – hur länge det vet jag inte. Vissa av mina inlägg kommer vara öppna och det är dom som jag inte tycker e ”för privat”

Ja helgen sa bara swizz och helt plötsligt är det ny vecka och ja det e ju Tisdag idag. Vi var hembjudna i lördags till ett par, vi  åt en god middag och hade det super trevligt. På lördagen så hade vi ett kalas för S det blev trollkarls och barnen bara älskade det, så det var uppskattat!

Det är ju midsommar på fredag och även syrans födelsedag och temat är hatt..Haha så himla kul… Ska bli skönt att fira midsommar med de närmsta, min familj.

Vi ska ju som sagt sälja vårt hus och det ska snart fotograferas och ut på nätet, men mäklaren ringde o frågade om det var ok innan visning m.m om två par fick titta på det då de var väldigt intresserade. Så ja här går det undan. Jag och M har tittat på ett hus som fall oss väldigt mycket i smaken och vi hoppas lite på det. Huset är bra det är den personligen prägeln som saknas bara;)