Helt tagen…

Alltså jag är helt såld på Outlanders, varför har jag liksom inte sett den innan?! Syrrorna har pratat om den men jag kände njaee. Men alltså jag kan inte slita mig, vill plöja alla avsnitten på en och samma gång! Nu är jag på säsong 1 och har ca 5 avsnitt kvar. M sitter faktiskt och tittar på den med, trodde inte han skulle gilla den, men han tycker den är riktigt bra. Iallafall ”kriga scenerna” men nu när det har börjat hetta till så tycker han fokusen är mycket där – haha men det är ju nu det bästa händer ju, ojojoj! Har ni inte sett den, så SE den!

Skottland – är ju bara ett MÅSTE att åka till. Vill uppleva den vackra naturen och språket, gud I love It! Detta ligger på min The Must-Do List! Hittade en karta där några av inspelningsplatserna (Outlanders) filmades.  Tänk vad häftigt att besöka det?!

Jag bodde och jobbade i Irland under enkort tid under gymnasietiden. Och där var så vackert och språket,människorna, naturen! Ja, jag måste tillbaka och även ta med mig M han har aldrig varit där. Kul att äntligen få honom att uppleva ett nytt ställe som jag har varit på men inte han.

Annars så är familjen nästa helt tillbaka. M jobbar, L är i skolan men dottern är hemma även idag och mår bättre skönt nog. Mini tjejerna är det sisådär med. Eden kräkte igår (hade inte gjort det på några dagar) Adele lite smått hängig och är förkyld som attans. Och jag har märkligt nog klarat mig, helt otroligt. Alla har legat i denna jäkla vinterkräksjuka men jag blev inte drabbad, ja bara förutom illamående men det kan man hantera. Man har ju varit gravid några gånger så 😉 Men vi går åt rätt väg…hoppas jag!

Igår så kom fåtöljerna till tjejerna, hur söta är dom inte?! Två pastellrosa fåtöljer med träben. Så nu fick dom en plats i vardagsrummet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top