Familj Livets Goda Öppna inlĂ€gg Tvillingmamma ViktvĂ€ktarna

Helsingör och stranden?

Varje Fedag Ă€r M pappaledig och vi passar alltid pĂ„ att hitta pĂ„ nĂ„got. SĂ„ igĂ„r Ă„kte vi över till Helsingör och strosade och passa pĂ„ att Ă€ta lunch (dock inte bĂ€sta maten, men jag fick snĂ€llt rĂ€kna ihop dom smart pointsen). Tjejerna som stormĂ€lskar att ligga i vagnen skötte sig exemplarisk som vanligt  đŸ™‚

VĂ€gningsdag i gĂ„r och visade minus 0,9. Det betyder minus 4 kilo pĂ„ 4 veckor. FĂ„r jag vĂ€l bara nöjd med. SĂ„ det Ă€r 23 kilo kvar. SĂ„ jag kĂ€mpar vidare 🙂

Höjden av otur för mig denna vecka bĂ„de min kamera Canon G7x har helt plötsligt gĂ„tt sönder jag fick felkod E32 tydligen ngt med optiken att göra. Sen min mobil som har blivit skadad pga av teknikern inte hade gjort ett jĂ€tte bra jobb sĂ„ den Ă€r pĂ„ verkstad nu, suck!

Meeen, M hem i Onsdag och överraskade mig och hade förlÀngt mitt abonomang och bestÀllt en 7 plus roséguld. SÄ nÀsta vecka har jag ny lur tjohooo!!

I skrivande stund sĂ„ ligger jag pĂ„ playan helt sjĂ€lv (utan barn), mĂ„ste sĂ€ga att det Ă€r riktigt skönt! Det Ă€r varmt och vĂ„gorna skvalpar mot bryggan och mĂ„sarna lĂ„ter och jag njuter av vĂ€rmen. Skulle bli 25 grader sĂ„ det gĂ€ller att passa pĂ„? 

Ha en fortsatt skön Lördag. 


img_5093 

Adele

img_5105 img_5099 img_5109 img_5110

Lite gott gott fick följa med hem :)

Lite gott gott fick följa med hem 🙂

You Might Also Like

No Comments

    Kommentera

    Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

    %d bloggare gillar detta: