Helsingör och stranden?

Varje Fedag är M pappaledig och vi passar alltid på att hitta på något. Så igår åkte vi över till Helsingör och strosade och passa på att äta lunch (dock inte bästa maten, men jag fick snällt räkna ihop dom smart pointsen). Tjejerna som stormälskar att ligga i vagnen skötte sig exemplarisk som vanligt  🙂

Vägningsdag i går och visade minus 0,9. Det betyder minus 4 kilo på 4 veckor. Får jag väl bara nöjd med. Så det är 23 kilo kvar. Så jag kämpar vidare 🙂

Höjden av otur för mig denna vecka både min kamera Canon G7x har helt plötsligt gått sönder jag fick felkod E32 tydligen ngt med optiken att göra. Sen min mobil som har blivit skadad pga av teknikern inte hade gjort ett jätte bra jobb så den är på verkstad nu, suck!

Meeen, M hem i Onsdag och överraskade mig och hade förlängt mitt abonomang och beställt en 7 plus roséguld. Så nästa vecka har jag ny lur tjohooo!!

I skrivande stund så ligger jag på playan helt själv (utan barn), måste säga att det är riktigt skönt! Det är varmt och vågorna skvalpar mot bryggan och måsarna låter och jag njuter av värmen. Skulle bli 25 grader så det gäller att passa på? 

Ha en fortsatt skön Lördag. 


img_5093 

Adele
img_5105 img_5099 img_5109 img_5110

Lite gott gott fick följa med hem :)
Lite gott gott fick följa med hem 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top