Hej mitt vinterland

Godmorgon vinterland.

Vaknade upp till ett vitt landskap. Trodde att vi gick mot våren. Visst det är jätte fint när det är vitt överallt, men jag tycker att det kommer vid fel tidpunkt. Ska jobba kväll idag så jag får väl klä mig lite extra vårig för att få lite feelings.

Mina tjejer är inte alls på humör för tillfälligt, mycket gnäll och mycket tårar, och sömnen ska vi inte prata om. Igår skulle Adele absolut inte sova, hon skrek sig blå och var absolut inte nöjd med något. Efter 3 timmar så somnade hon. Frågan är om hon e på väg att bli sjuk eller om det är något annat som spökar, ja vi får se.

Jag har stått stilla på vågen hela veckan och i morgon är det vägningsdag, får se om det har hänt något då. Förr hade jag blivit super stressad och så besviken på mig själv att det inte hade hänt något, men nu idag så vet jag att stress och viktnedgång är ingen bra kombo. Sen vet jag att jag har ”skött” mig så det är bara att acceptera läget. Jag känner det på kläderna och jag känner mig ”lättare” Har gått ner 8,7 kilo av 25kg så det är en liten bit på vägen 🙂 Bara att fortsätta som jag gör.

Ha en super fin Torsdag.

(ny favvolåt här hemma)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top