Tänk att vi redan har gått in i Augusti månad, var väl inte riktigt redo för det, vill ju ha mer “sommar”. Men ska inte klaga, jag har ju faktiskt varit i Spanien över 1 månad och sen har vi haft fint väder här hemma med. Men tanken att vi går mot mörkare tider och kallare månader får mig att rygga tillbaka lite.

Har faktiskt en inplanerad resa nu i September, blir 6 dagar i Fuengirola. Underbart! Egentid med M och vi ska se bla Rasmus Seebarch som ska ha sin sommaravslutning på slottet Castillo Sohail – kommer bli magiskt. Fick detta av M när vi firade vår bröllopsdag.

Denna veckan börjar allvaret igen, ja för mig och twinsen, de stora har typ två veckor på sommarlovet kvar. Men för oss är det jobb och förskola. Det ska bli skönt med rutiner igen, normal tid för läggning, iofs så har minisarna haft det det är dom stora som har helt vänt på dygnet! Maten, ojoj ska bli skönt att planera och laga mat igen. Man har ju lagt på sig en hel del sommarkilon, men stör mig inte så jätte mycket på det. Jag har njutit av varje tugga och dryck 🙂 Men hade varit kul att få plats i mina gamla kläder igen. Haha någon som känner igen sig?

Det har blivit grillat, ätit gott borta, fotbollstuneringar,restaurangbesök,slapp vid poolen ja allt det där som är balsam för själen.

Har ni haft en bra semester?