Har försökt att…

..sitta o pilla med nytt tema till bloggen men nä jag vet inte riktigt vad jag vill ha. Sen har jag absolut ingen tid till det. Nu försvann dessa timmarna på kvällen..

Idag har M och jag med barnen o besökt deras nya skola K och S ska börja där och det ska bli spännande:-) S hade somnat i bilen och jag väckte henne då klev hon ut från bilen och frågade ska vi till kyrkan nu? Haha nä S vi ska ju till din skola! S – jaha jag trodde du och M skulle gifta sig. Eeee okeyyy, nä S det ska vi inte, inte idag i alla fall;-)

I morgon bjuds det på sillbord på jobb, mm gottit. Tänkte piffa upp mig en aning och långklänning (bild kommer).. På kvällen kommer nästa hela familjen hit på lite fika och då kommer det bjudas på lite kaffe och kaka. Tänkte fira S födelsedag lite, S vill ju så gärna. Så det ska bli najs.

Nä nu ska jag ta min sletna kropp in i duschen sen ska jag sova. Natti Natti!

Ps: Jag ber så hemskt mycket om ursäkt om jag inte kommenterar tillbaka hos er lika mycket. Men har inte haft tid helt enkelt, det blir bättre I promise;)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top