Har det vänt?

Vaknade att M väckte mig (like always) och sa att du klockan är 830 och jag skriker ut VA det är ju skola!

Kom på i samma stund, ja visst ja det är ju Lördag. Det betyder att tjejerna har sovit hela natten denna natt med. Eden vaknade 730 och Adele öppnade sin blågröna ögon strax efter 8. Förstår ni hur härligt detta är? de har sovit i 13 timmar!  Man vågar knappast tro att detta håller i sig, men jag är väldigt glad ändå. Båda är på strålande humör och det är kanske för att att de känner av att det vankas kalas idag?! Vi ska fira den nyblivna 16 åringen här hemma men släktkalas.

Ville bara snabbt kika in, nu ska jag masa mig ut i köket och ta mig en kopp kaffe och fortsätta baka och förbereda maten inför ikväll.

Skön Lördag på er.

Godmorgon sunshine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top