Fylld kyckling med soltorkade tomater och färskost & grillad brysselkål med lök & tryffel
2personer 6sp p/p

  • 4tsk ICA Tapenade, soltorkade tomater
  • 1dl Arla Apetina 3% (Ungefär 5,6 kuber i varje kyckling)
  • Färsk basilika
  • Skvätt spray smör&olja (att steka i)
  • 2st kycklingfileér
  • 1msk ICA Asia Thai sweet chili sauce
  • 2tsk Soja
  • 2dl Milda Mat extra 4%
  • Brysselkål
  • 1st rödlök
  • 1tsk tryffelolja
  • 2 vitlök
  • salt & peppar
  • harisshakrydda
  • 1/2 grönsaksbuljong

Sätt på ugnen på 200 grader.
Skär ett snitt i kycklingfilén. Lägg i tapenade,färskosten och basilika. Stäng och placera dom i en form.
Placera formen i ugnen och de ska vara inne i ca 30 minuter, när det är 10 min kvar så pensla kycklinfilen med lite soja samt ös skyn över kycklingfilen. När dom är klara låt dom ligga kvar i eftervärmen till resten av maten är färdig.

Skär brysselkålen i halvor. Skär vitlöken i tunna skivor samt rödlöken. Spraya smör i stekpannan och stek löken häll i brysselkålen. Lägg på locket och sänk värmen och lägg locket på. Rör om då och då till löken och brysselkålen fått färg (jag gillar när de är tuggmotstånd) Avsluta med en skvätt tryffelolja över.

Såsen
Koka upp grädden. Pressa i vitlöken. Häll i sojan,kryddorna, chillisåsen och smaka av.