Fotosugen

Jaaaa idag så åkte vi o köpte min kamera. Blev en Canon EOS 7D – jag e så lycklig som (Pippi sjunger) Så nu har jag beställt ett objektiv som jag hoppas kommer snart om några dagar. Så snart ska jag ut och fotografera igen:-))) Så nu har man nya grejor  till fotograferingsjobbet  i Augusti (bröllopsfotografering) är ju ett stort plus!

Idag var M hos läkaren och fick reda på att han ska operera sig, han har haft problem med foten ett bra tag och gått på en kur antibiotika men nu har det kommit tillbaka igen. Och efter röntgen så konstatera de att det var en nerv som e klämd och att de ska ta och operera bort den, så det betyder att känseln mellan två tår försvinner. Men som M säger bättre det än att ha ont alltid.

Ännu en sak att vara glad för – bilen kommer på Fredag förhoppningsvis med DVD:erna insatta men vi vet ej än då de har helt plötsligt försvunnit på posten (hmm någon där ute som kanske har våra DVD:er i ngn bil?!

I morgon är det visning igen på huset så då vet vi vad som gäller;) Sen ska vi städa Audin det smärtar i M´s hjärta att lämna bilen det är hans älskling. Men du ska se M det går över…när vi gifter oss hahaha

Kram på er!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top