Fotbollsbrunch och Fredagsdrink

Vaknade i morse att dottern hade skickat ett meddelande, hon hade startat en insamling på UNICEF till svältande barn. Det värmde så mycket i mitt hjärta och självklart skänkte jag en slant. Precis som hon sa – ”alla kan göra skillnad mamma” Fantastiskt intiativ!!

Hela veckan har har vi haft sol hos oss och man märker direkt att kroppen fylls på med en massa härlig energi. Tänk att sol kan göra så mycket. 

Igår så fick mannen bestämma vad vi skulle ta en lunch någonstans. Och självklart blev det på Olympia, deras nya sportbar. Blev mäkta imponerad över hur hela bygget har blivit så fint. Vi har fått en riktigt fin fotbollsarena och nu håller vi bara tummarna att laget kan komma upp i samma nivå som Nya Olympia! Det blev en lunch och tanken var att vi skulle stanna kvar till träningsmatchen skulle dras igång. Men Adele var absolut inte på humör, så vi åkte hem.

Fick ett litet sms om jag var sugen på en Fredagsdrink hos syrran. 2 minuter senare var jag där, det e så skönt att vi bor så nära varandra. Ungarna springer titt som tätt till varandra och vi har möjlighet att ofta ta spontanare. Nu blev det att vi stannade på lite mat också då det serverades hemmagjord LCHF-pizza. Trots att jag är fokuserad på Viktväktarna så får man kanske ”synda” lite då och då!

Idag är det grått och molnigt, inte alls lika energigivande väder, men då får man göra det bästa av det 🙂 Klickade hem två fina plagg från Country Dreams som gav lite feelings till våren. Ska bara leta upp ett par snygga vita skor till, sen är jag i hamn.

Nu får jag ta tag i dagen,blir eventuellt ett stopp på Oxhallen sen ikväll så är vi hembjudna till ett par goda vänner till oss. Skön Lördag på er! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top