Fulltankad

Vilken vecka vi har haft. Solen har varit framme mer eller mindre varje dag. Och kroppen har verkligen tankat med energi.  Och igår var ju en helt magisk dag. Klarblå himmel och stor sol och det var verkligen varmt och gott. Jag spenderade fm i spaet. Solen ligger på som bäst då. Så när man ligger där i 39 graders värme och solen ligger på, för en stund så var det som att man vore utomlands.

Precis när man tror att våren kommit för att stanna så förvinner solen och idag ligger det snarare en tät spökdimma utanför mitt fönster. Men det spricker kanske upp?

När tjejerna föddes, och inne i vår tvillinggrupp på FB så blev jag tipsad om en app som heter The Wonder weeks  Den är tänkt att visa barnets olika faser under sin utveckling. Och jag måste verkligen säga att den stämmer riktigt bra! Nu enligt appen är våra barn i Mental Leap 8 – ”Strax efter den första födelsedagen, på cirka 55 veckor, ditt barn kommer att ha gått igenom en annan stor förändring i hans/hennes mentala utveckling och kommer att vara redo att utforska världen” Och nu är de inne i ett utvecklingsprång och kan vara gnälliga och kinkiga. Och det märker vi mer eller mindre på båda två. Så tipset är att ladda ner och känn efter om den passar dig,  jag gillar verkligen appen jätte mycket.

   

Måste bara nämna den fantastiska mat som våra vänner, Louise och Magnus, bjöd på i lördags. En asiatisk inspirerad varmrätt. Och en jätte god vår inspirerad rätt med färska hallon.  Lovar att övertala Louise så jag kan slänga upp receptet här i bloggen.

Till dess så håll till godo med bilderna på denna det färgglada upplägget. 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top