Härligt soligt 

Kroppen bara fylls på med energi när solen är framme – visst är det underbart? 

Efter middagen så tog jag tjejerna i vagnen och gick en lång runda, passade på att handla till kvällens middag med. Sen så sov tjejerna fortfarande när jag kom hem så jag passade på att rota fram en stol och sätta mig utanför huset och njuta av solen. Alltså min kropp och själ har verkligen skrikigt efter sol och ja värme, men man får glad för det lilla som erbjuds.

Allting är som det ska vara här hemma nu. Tjejerna är friska och leker och busar som vanligt. Men i Måndags så var det dags för vaccin för båda. Men vi valde att hoppa på Adele då hon var inte 100, och mycket riktigt hade hon feber när vi kom hem.

Men hon hade inte gått upp så mycket sen förra vägningen i Januari. Och med tanke på det och att de har varit sjuka sen November, så lite orolig är jag. Det brukar skilja en 200-350 g mellan  dom. Men nu så skiljde det 1,5 kilo!! Adele tog magsjukan hårdast här hemma och ja det kanske inte är konstigt att hon har en svacka. Men nu jäklar ska vi får bukt på detta och hoppas att det bara beror på att hon har varit dålig och inget annat.

Nu e man hemma efter att ha sett sonen spela match ikväll, frusen och iskall. Var inga 16 grader plus ikväll, brrr. Nu ska en grekisk sallad intas. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top