Första dagen på resan – Cambrils

Godmiddag på er❤️

Efter en lång bildfärd, på närmre 240 mil så sitter vi nu i bilen för att klara av den sista sträckan. Känns nästan som en ”walk in the park” med tanke på att vi bara har ca 4 timmar att köra idag.

Nedresan flöt på som förväntat, och jag måste säga att jag är oerhört imponerad över barnen, inte minst små tjejerna fixade galant utan massa gnäll och stopp. Vägmässigt, rätt mycket vägbygge men väldigt få köer, enda strulet var strax utanför Lyon men berodde snarare på en större bilolycka.

Cambrils, där vi stannat över förr bjöd på som vanligt ett jätte fint hotell, hyfsad värme men något blåsigt. Nu spelar det inte så stor roll. Det blev ett snabbt dopp i poolen, lite mat på kvällen och hyfsad tidigt sänggående. Vi var alla rätt möra efter närmre 24 timmar i bilen. Hotellet ligger enda nere vid stranden så jag somnade skönt till ljudet av vågorna, så sövande, jag älskar det.

Nu väntar 4 timmar till Cabo Roig där ett helt nytt boene väntar oss, självklart är vi nyfikna på detta även då vi vet att det ligger väldigt, väldigt bra. Nära till både strand och The Strip.

Att värma bullar/mat på instrumentbrädan är sedan länge känt 🙂

Utsikten från Hotellrummet.

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top