Skolavslutning och farväl till Swedenland

SOMMARLOV!!!

Barnen är överlyckliga att de äntligen har slutat skolan och dagen har kommit då vi äntligen åker till Cabo Roig – vilken längtan!

M har legat och sovit ihop några timmar. Han måste ju vila upp sig och få igen de timmar på dygnet han kommer att förlora nu när han kör i natt. Jag ska försöka sova i natt, men jag vet hur det är. Jag är alltid vaken för jag får dåligt samvete att låta M vara vakne själv på natten.

Men nu till ngt extra kul, packningen ? Jag har förberett sen länge en lista där jag verkligen har stenkoll på läget och sedan fyllt på efterhand. Så jag packar allas väskor; dottern brukar oftast ha koll på läget så hennes kollar jag bara igenom.

Takboxen är på och jag har fyllt den, jag använder varje vrå att fylla så plats kommer vi absolut att ha. Nu så slipper vi resesängar, barnstolar, vällingpåsar och blöjor som tar massa plats. Det enda stora är tjejernas rese sulkys och de tar knappt stor plats så detta kommer gå galant.

Matsäcken är packad och vattnet ska kokas (till kaffet i bilen) Mat har vi så vi klarar oss fram till CB 🙂
I matsäcken så hittar vi Cesarsallad till mig och M, kycklingsallad till dottern, köttbullepasta till sonen och pannkakor till twinsen. Gör även lite tunnbrödsrullar med olika fyllningar. Ja jag har det mesta med mig.

Mamma kom med sin berömda tårta och fikade med oss alla. Och firade barnens skolavslutning.

Och ni som har missat så är nytt för denna resan så hakar syrran på med familj på denna bilresa ner till CB. De har hyrt ett hus några meter bort från oss. Och vi ska vara där lika länge. Så det är kul att vi inspirera dom att haka på. Jag älskar ju typen av sådan här resa.

Välkomnade några vänner som ska njuta av vårt hus under tiden, skönt att veta att blommorna inte dör och Deeney får sällskap. Nu har vi lämnat HELSINGBORG och är på väg. Ni kan även följa mig på min Instagram Linsalusen?

Kram på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top