F r e d a g

Bästa dagen på veckan eller vad säger ni?

Fredagar här betyder även att denna mamma får lite avlastning då M är pappaledig. Och det behövs speciellt nu när Adele har blivit dålig…igen. Igår så kunde jag knappt röra mig ur fläcken då Adele bara ville hänga i famnen på mig. Så Eden fick lite mindre uppmärksamhet, men vad ska man göra?  Man kan tyvärr inte dela på sig. Hon fortsatte och vaknade 03 inatt och grät och ville inte ha flaskan och var otröstlig till 05. Och nu i morse när vi åt frukost så kräktes hon rakt ut. Ringde 1177 och sen vidare till Vårdcentralen och fick tag i en trevlig kvinna som hade jobbat på barnakuten i många många år. Jag berättade Adeles symtom och hela sjukhistoriken från December. Efter jag hade förklarat symtomen så sa hon att det är högt troligtvis att hon har RS-virus denna omgång. Och med tanke på att hon är så stor så är det inte lika farlig på henne som de är på de nyfödda. Så jag ska ge henne Ipren och nässpray.

Syrran smsade igår och bjöd på lunch – det blev  grillad kyckling med bacon och avokado. Så gott! En Torsdag i min smak, lugn eftermiddag/kväll. Senare  kom M och plockade tjejerna och jag fick lite egentid – guld.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top