En vaken natt

Måndag igen.. Hinner liksom inte med längre..
Känner mig väldigt mör och har en huvudvärk som heter duga men tror det beror delvis på min envisa förkylning samt att jag har inte sovit något sen 03 i morse.

Var ni uppe oxå inatt för att se månförmörkelsen och sedan för att se att den blir röd? Jag ställde klockan och gick först ut i trädgården och då började det sakta med att bli mörkt. Sen så fick jag hänga ut från takfönstret på ovanvåningen så jag kunde se dess förvandling. Rätt magiskt faktiskt!
När det var ”klart” kunde jag inte somna om. Så jag lär nog somna väääldigt tidigt ikväll.

Vad ska ni äta för gott ikväll? Jag och maken har brist på all fantasi idag så idag blir det faktisk att köpa hem Thai. Sen får vi sätta oss och göra en veckomatsedel för resten av veckan. Tycker det är skönt att ha allt hemhandlat och strukturerat för veckan 🙂

Ha en fortsatt skön Måndag alla!

IMG_2075 IMG_2065 IMG_2158 IMG_2130

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top