Det var längesen…

Hej där på er.. Nu är jag tillbaka efter en lång paus från bloggen. Jag lämnar efter mig ett tufft år och även en  jobbig start på året och så blickar framåt. Ibland så måste man bara ta ett steg tillbaka och finna sig själv och skala av allt som inte är viktigt.

Ska bli skönt igen att falla tillbaka på bloggen och skriva om allt eller inget och dela med mig om vardagen och även bjuda på god mat och dryck 😉

Vad händer här hos mig då? Jo livet rullar på, jag har börjat på yoga som jag verkligen älskar. Har länge velat börja på det och för några söndagar sen så hittade jag en kurs som tyvärr hade pågått ett tag men jag klev in i den och det var bara n WOW upplevelse. Och nu på söndagr så blir det den sista där och då blir den en workshop med Yin Yoga Workshop med Reiki & Sound Healing. Har ni testat Reiki? Jag har aldrig så det ska bi något nytt.

Och utöver det så går jag på 2-3 pass på en ny Yoga Studio som heter InOMdig  och som har öppnat nyligen och perfekt nog ligger den 5 minuter cykelväg från mig.

Så ja nog om mig, nu ska jag ta och dricka mitt ”sömn te” Rooibos och en skiva bananbröd och snart krypa ner till sängs .

Kul att se er igen <3  

Måste ändå ge cred till M som har lyssnat lite på jag tycker om och köpte ett ametist halsband samt en rosenkvartssten som alltid följer med mig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top