Det går fasiken undan

Veckorna går så himla så himla snabbt här.Och helt plötsligt så är det Måndag igen. Jag vaknade upp fortfarande förkyld och tjock i huvudet (men huvudvärken är borta idag) måste vara förskolebaskeluskerna. Tjejerna har ju inte visat sin bästa sida denna helgen, snoriga och på riktigt dåligt humör. Jag märker direkt n’är ngn av dom börja bli dålig, så lätta att läsa av.

Måndagar och Tisdagar är vi lediga och idag kommer vi bara strosa i myskläder och pyjamas, M kom in med ved i morse innan han drog till jobb så jag kan tända en brasa. Idag är det verkligen mysigt att vädret är som det är grått och mörkt…

Efter jobbet i lördags så hade vi gäster så det var bara snabbt att svida om från jobbkläder till middagskläder. Jag bjöd på en grillad löjromspizza och om man får lov att säga det själv – fy fasiken så god denna kommer jag köra varm här hemma. Jag har köpt en pizzasten som jag tänkte använda till gasolgrillen och det blev så bra. Igår så önskade sig M kebabpizza och japp det doftade precis som pizzerian men smakade så mycket godare! Så köp en pizzasten!
Iallafall löjromspizza till förrätt och grillad laxsida med romsås och sparris till varmrätt och rabarberpaj till efterrätt (missade helt att ta bild på de två sista,haha) Men en super kväll med mycket skratt.

Ny vecka innebär även veckohandling och det är ju inte så jäkla kul at spendera Måndag eftermiddag att handla. Så igår kvälll gick jag in på ICA och testade deras tjänst,jag  satt och beställde veckans mat och tänkte först ta hemleverans men 100kr på det när jag bor 5 min bort kändes väl sådär så jag valde hämtning. Ganska smidigt att bara köra dit och bara plocka kassarna, man sparar så mycket tid på det.

Så nu ska jag fylla på kaffet ta en värktablett och på med tjockkoftan och krypa ner i soffan och se Karlson på taket med minisarna.

3 Comments

 1. Eva olsson
  2018-09-01

  Men hallå Såå gott det ser ut ?
  Hur gör du löjroms pizzan?
  Ha en trevlig helg & kram ❤️

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-09-03

   Det kommer komma ett recept på det inom kort 🙂

   Svara
   1. Eva olsson
    2018-09-03

    Tack ?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top