Då var det dags igen – att bila ner mot vårt Cabo Roig

Takboxen åkte på igår och packningen åkte in. Firade in semestern med en Moscow Mule och njöt resten av kvällen.

Detta är nog första gången som jag är väldigt avslappnad inför bilresan. Jag är väl rutinerad nu, haha. Men vi har ju gjort detta så många gånger så man har koll på läget. Jag har en checklista i telefonen som jag har haft i många år och den underlättar alltid då den innehåller allt jag bör ha och tänka på så det bara att checka av.  De små börjar bli stora så de behöver man inte ha lika mycket saker till och hålla tider med mat och så utan de styr när de är hungriga. Och bilen är lasta med mat & dryck så det går ingen nöd på oss.

Vi hade planerat att vi skulle lämna Helsingborg 12.30, efter att ha lämnat över nycklarna till husvakten dvs en fd arbetskollega till M som ska bo i huset och ha semester i vårt vackra Helsingborg. Men som sagt 12:30 enligt planeringen så rullade bilen ut från tomten.

Som de övriga åren så kommer vi ta båten Rödby/Puttgarden sen kommer bilen fortsätta mot resmålet. Vi tycker denna rutt passar oss väldigt bra och vi kan den nu ju. Vi har inte bokat ngn övernattning, vi har ju bott i Cambrils i Spanien varje gång, men denna gång så är det ett oskrivet blad. Vi tar det som det kommer, och det är väldigt lätt att boka under resans gång.

Ni som har följt våra resor förr vet att vi har åkt lite olika datum och månader. Förr åkte vi vid skolavslutningen och de senaste så har vi åkt i Juli och det passar oss så bra. Man får ta del av den svenska sommaren hemma, och sen kommer man och njuter av den spanska sommaren sen får man njuta igen av den svenska sommaren när man kommer hem. Så perfekt tycker vi.

Så häng med oss nu på resan, kommer uppdatera här och en hel del på Instagram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top