Som någon skrev – I USA kör dom 50% på allt och i Sverige 15% på förra årets varor;) Och enligt en undersökning så är varorna dyrare idag, så man kan bli lite lurad!

Men jag såg att Ideal of Sweden hade 50% på alla deras produkter. Så jag klickade hem lite till mig och Saga. Så ett litet tips till er 🙂 

Under denna vecka så har jag nog aldrig fått så mycket sms och mail om ”Black Friday” massa olika erbjudande från höger till vänster. Världens köphysteri!
Men vissa erbjudande är riktigt bra. Bland annat så har Viktväktarna 50% på de första tre månaderna som ny kund. Jag är ju redan kund, men M hoppar på det igen. Vi måste komma på rätt bana! Så passa på nu och jag tycker att appen är riktigt bra, som jag skrev i ett annat inlägg så kombinerar jag V.V appen med Lifesum appen.

Jag tänkte passa på att åka till M jobb idag, jag måste försöka se om jag hittar ngt till barnen. Alla växer på bredd och längd, så jag behöver fylla på deras garderob, och då är det bra att det är Rea, eller hur haha 😉 

Har ni shoppat något?

Mobilhållare

Magnetring