Barnfri helg med klackarna i taket..

Ett litet inlägg innan sängen. Jag är så trött i kroppen och har så ont i foten ja båda fötterna faktiskt.

Efter lite trädgårdspill så somnade jag i loungen och tydligen så snarkade jag enligt M 😉 Finns inget goare att sova mitt på dagen (som då sällan aldrig händer) och i solen. Det var välbehövlig. Efter denna helg så ligger jag minus på sovkontot.

Vi blev mer eller mindre barnfria (från de små) denna helgen, de har varit hos mormor och myst. Så vi bestämde oss för att hoppa på bussen och ta oss ner till stan, vi bor ändå rätt nära, tar ca 10 min med buss. Det blev en AW och middag. Så himla mysigt att komma ut, jag har ju inte riktigt kunnat göra det innan. Men det blev drinkar på Mollberg, först satt vi ute men det blev lite kyligt så vi gick in där inne, jag bara älskar den inredningen, så himla snyggt. Efter det så gick vi till och middag på Barrica Mat &Vinbar vi valde då Sharingmeny med Kockarnas favoriter och ett sådant fantatsikt vin till – wow alltså. Sen så mötte vi upp dottern och en kompis och hoppade in i taxin och åkte hem.

Och igår så var det dags för den årliga musiktävlingen, det var ju två år av pandemi så vi  missade det och tydligen så var vi inte året dessförinnan så 4 år sedan var vi med senast, herregud vad tiden går. Men den är så jäkla bäst, och Martin (ej min man) som håller i den lägger ner så mycket tid och energi och den är så ”detaljerad” Önskade att ni alla kunde vara med. Men efter många härliga timmat där så blev det en taxi hem och sex timmar senare så satt jag och plöjde i rosrabatten. Så ja jag är så seg idag och har så sjukt ont i kropp och fötter.

Så nu blr det högläge och kudden, jag hoppas ni har haft en fin helg. Kram, kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top