40år – Födelsedagsveckan har nått sin ände…

De senaste månaderna har en viss ångest smugit sig på mig. Kalla det vad ni vill men nog är det lite speciellt med att fylla 40 och plötsligt känns det som att man står mitt i livet på något sätt. Det har tittas i en del backspeglar och även funderats en del på framtiden. Inte så att det handlat om någon kris men 40 känns ändå väldigt vuxet på något sätt och känner man sig inte en dag över 30 så har det liksom varit lite svårt att förlika sig med det…

Men efter den senaste veckan så måste jag ändå säga att jag känner mig väldigt nöjd då den har innehållit en mindre fest, med nära och kära, uppvaktning på jobbet och en härlig spaweekend för att ladda batterierna. Detta trots att vi är mitt uppe i en pandemi som innebär att man inte kan se något som självklart längre. Så, summa summarum, så är jag såååå himla glad över alla vänner, och bekanta, som tagit sig tid att uppmärksamma mig i alla olika former – tack!

Istället för att gå in på detaljer så låter jag bilderna tala för sig själv men skickar även ett stort tack till M som stått bakom det mesta – tack för att du är du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top