3 dagar kvar!

God morgon!

Är det fler än jag som, mentalt, gått på julledighet redan? Tre dagar kvar till jul och för min del innebär det att fredagen blir sista arbetsdagen och sen väntar några veckors välbehövlig ledighet. Men just nu så ligger tre intensiva dagar framför mig och även om de flesta julklappar är på plats, under granen, så ligger det en hel del framför mig vilket bla innebär att bloggen blir lite lidande. Det skall köpas juldekorationer, julbakas och fixa min efterfrågade Jansons frestelse inför julafton. På tal om Julafton ja, vi inväntar hela tjocka släkten till Övfre så där skall även fejas och fixas inför det…

Utöver allt stöket så får man inte glömma den sociala delen. Ikväll skulle jag ut med BBF men hin blev sjuk så det blev hemmaplan. I morgon har jag lovat dotterna att vi ska fixa naglarn som en liten pre-julklapp och sen bär det av ner till Falsterbo och firande av svärfar som fyller år. Missuppfattat nu inte mig. Jag älskar allt som har med julen att göra och det skall bli jättemysigt med en jul hemma, massor av glada människor, mat och paketöppning. Det är mer allt som skall hinnas med innan julafton! Saknar dock snön som jag tycker hör julen till. Men vem vet, det kanske kommer några flingor på julafton så att vi kan få den där perfekta vita julen som man så gärna vill ha. Hur är det hos er – har snön hunnit falla?

När vi ändå är inne på jul och mat så ligger även nyår i pipeline. Planeringen är i full gång och det mesta av maten är spikad. Det blir ju några dagar, mellan jul och nyår, som man brukar unna sig det där lilla extra men sen får det faktiskt vara nog. Precis som alla andra lär jag rivstarta det nya året med full fokus på mat och träning. Det kommer att bli slaviskt vv för mig. Det måste bli slaviskt vv för mig. För oss! Inte bara för att det måste skalas av några kilo utan mycket för att få energi i kroppen. Har ju dessutom fem månader kvar på mitt träningskort så det är ju verkligen läge att få full valuta för pengarna. Är ni sugna på att hänga på så gå gärna in och följ min Facebooksida Viktväktare – Matinspiration & Tips. Tänkte nämligen att den sidan även får bli en peppsida för oss som vill ta tag i det hela och kanske även kunna blanda in lite tips och trix på träning osv

Kan ju bli en riktigt rolig vår om vi ger järnet tillsammans?

 

 

1 Comment

 1. Gunsan
  2018-12-22

  Visst är det mycket innan julafton och det kan göra även mig helt matt?.. men nu är jag klar med allt så nu tillåter jag mig endast att koppla av och njuta.
  Snö hade förgyllt hela ledigheten.
  Jag tänker också ta tag i VV ordentligt efter helgerna och ett träningskort ska inhandlas.
  Önskar dig och din familj en riktigt god JUl???
  Kram

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top