15 år idag – var tog tiden vägen

Tänk att för 15 år sedan så blev jag mamma för första gången. Det är stort, första barnet och att få bli mamma, det är ju magiskt.
Envis då som som nu, 11 dagar över tiden stannade hon kvar men klockan 11:20 den 24 Maj 2005 tittade hon äntligen ut.

I morse väckte vi henne med skönsång och presenter på sängen. Pengar, kläder och biljetter till Bryan Adams gav en bra start på dagen. Jag hade messat hennes bästis för en vecka sedan och bad henne samla dom närmsta i hennes umgänge för att komma hit och överraska henne med en långfrukost här hemma. Och klockan 10 i morse kom truppen, och tro mig att hon blev överraskad. Så himla roligt att se att hon är så omtyckt och presenter fick hon med 🙂

Under eftermiddagen kom hennes pappa med familj, hennes farmor och mormor, och vi körde grillknyte och fortsatte fira henne. Jag hade gjort sallad, hasselbackspotatis och potatisgratäng. Och Saga hade önskat sig kött och kyckling så det fick det bli. Hade bakat en Oreo Cheesecake och Josefin, hennes pappas sambo, hade gjort morotskakor  – åh så gott!

Sen så hade Saga bestämt med kompisar och for iväg nu ikväll och skull käka ”kvällsmat” på ett fik i stan. Tänk att det går så snabbt nu, och hon är ju inte alls lika beroende av mig längre, och hon har ju påbörjat sin bok och nya blad att fylla på med. Min älskade Saga – Mamma älskar dig.

Vecka 31 2005

      

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top