Kycklingwrap och Fredagsfeeling

Fredag och Helsingborg bjuder på ett fantastiskt 1 September väder. Har ni haft en skön fredag hitintills?

Morgonen började med ett besök på sjukhuset, daga för Liam att testa medecin och se om det var den som orsakade att han blev så dålig i våras. Liam var jätte nevös och rädd att han skulle bli dålig igen. Men personalen lugnade honom och var helt underbara och han glömde snabbt sin rädsla. Vilken personal, har sån stor respekt för dom flesta inom sjukvården – vilket enastående jobb ni gör! Dagens ros går till barnavdelningen på Helsingborgs sjukhus – TACK!

Medicinen gav ingen reaktion, så det var ju så bra. Och Liam blev ännu gladare. Så skulle han bli dålig någon gång så vet vi att att just den peneclinkuren kan han ta. Frågan är bara vad som hände som gjorde honom så sjuk, inget vet fortfarande. Kan vara ett virus som fick kroppen att bli ”algerisk mot sig själv” Vi hoppas dock att han aldrig blir så sjuk igen, ja att han han blir sjuk igen!

Nu sitter jag hos min frisör och bättrar på en utväxt som inte höll sig så bra. Så nu testar vi igen. Mitt hår är inte sig likt utan det är bara att vårda och riktigt ta hand om det. Jag kör olaplex bra schampo, balsam, färgbomb, inpackning och igår så köpte jag även Uniq One – al in one hair treatment och nashi agan olja. Så nu jäklar ska det vårdas och växas! 

Jag hann verkligen inte lägga ut receptet i morse.   Så här kommer den 🙂

Het kycklingwrap med sockerärtor och chipotlesås

1kg Kycklingfilé (som du strimlar)
Keso
Sockerärtor
1tsk Red curry pasta
Tomat
Gurka
1st chilli
Majs
Vitkålshuvud
1st röd paprika
Kvarg Bea (el chipotlesås)
creme fraiche lätt
Sockerärtor
Soja
Salt & peppar
1/2 -1dl matlagningsgrädde 7% (beror på hur mycket kyckling du har) 

Strimla kycklingfilén och stek upp. Tillsätt red curry pastan och den hackade chilin. När kycklingen fått en fin färg tillsätter du grädden och sojan, salt och peppar. 

Vithålshuvudet är lite klurigt att få bort blqden och att de blir hela. Sen är det upp till dig vad du vill ha i din wrap 🙂

Jag tog lite keso i botten, kycklingfilé, majs, gurka,tomat,paprika, sockerärtor, paprika. Avslutade med lite chipotlesås. 

Alltså vitkål är såååå gott och så mycket godare än det brödet som man brukar ha till. 

Trevlig Fredag på er❤️

1 Comment

  1. Maria
    2017-09-02

    Hej och tack för en bra blogg! Jag måste bara fråga vad det är för snygga rosa skor du har på dig hos ”frissan”?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top