Piglördag med lite tryffel

Tydligen så hade maken kollat in bloggen och kom hem med två nya jackor till tjejerna. Två söta puderrosa glansiga bombarjackor De blev så söta i dom, min man han kan han 🙂 M om du läser detta så skulle det passa bra med ett par söta vårmössor till blink,blink.

Igår var det lillördag eller som jag kallar det ”piglördag” Så maken kom hem med lite goa ostar och tryffelsalami  och jag hade kvar tryffelmarmelad som bara är så dödens gott! Till middag så blev det grillad fläskytterfilé med kålrot, palsternacka och morot strips, till det gjorde jag en himla god champinjonsås. Ja vi tyckte den var god, men champinjonsås går inte hem hos barnen så det fick bli det klassiska, – bearnaisesås.

Adele ska vaccineras idag, trots att man har barn sen innan så tycker jag det e lika jobbigt när de får sin spruta speciellt när dom är så små. Tur nog så går det sjukt snabbt och mamma & pappa får trösta ordentligt. Men i morgon så åker pappa och Adele och fixar det. Och nu när jag tänker på det så är det nog 3:a gången vi särar på dom. Låter kanske löjligt i era öron, men det känns jätte konstigt att bara ha en liksom? Och att man åker bort med en och lämnar den andra där hemma. Självklart så kommer det bli så att man är tvungen eller att typ ngn av oss åker iväg med den ena. Men jag som är hemma är ju van att hela tiden ha båda hos mig, så det känns konstigt att bara dela upp dom!

Nu kommer snart svärföräldrana som ska passa på att gosa med tjejerna när de besöker vår vackra stad, Helsingborg 😉

Sen måste jag iväg och köpa nya krokar, jag får lite spel på ALLA jackor som slängs på golvet för att det inte finns tillräckligt med krokar. Vi är ju en stor familj, och det har ju tillkommit två till som ska få plats med sina jackor nu med 🙂

Man får alltid ett super välkomnade här hemma.

Lite tilltugg till matlagningen – är det ”piglördag” så är det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top