Tulpanens dag  det uppmärksammade M igår och kom hem med en bukett – vem älskar att inte få blommor? 😉

Jag ställde mig på vågen i morse och hade gått ner nästan 4 kilo. Känns rätt skönt att det händer lite, jag ju gottat till mig nu under hösten och julen. Och jag trivs inte när byxorna sitter åt eller blusarna blir små. Men jag räknar (inte slaviskt) men “sköter mig” och jag njuter av det jag äter och gör medvetna val och prioteringar. Visst jag hade kunnat gå ner snabbare och dragit ner kalorierna duktigt men, hur kul är det? Mat och dryck är ju bara så gott och all tid och kärlek man ger åt matlagningen. Nä då går jag hellre ner långsamt.. Men alla är vi olika och fungerar på olika sätt, och det är ju ändå tur det 🙂

Apropå mat så har M suktat efter min chilligryta, så det får bli kvällens middag. Längtar faktiskt, den är riktig god 😉 Receptet till den hittar ni här 

Mitt marmorfat gick sönder, bara sådär. Jätte märkligt. Men det blev en stor bit kvar. Så jag slipade och jag sparade den. Kan vara bra att ha ju, servera en ost på, oliver, korv ja det gäller bara att ha fantasi.