Tillbaka till rutinerna

Så då var denna påsken över för detta året. Vi har njutit så över ledigheten, ätit gott och druckit gott. Nu är det tillbaka i rutiner igen. Hoppas ni har haft en fin påsk?!

Idag är det sådan kontrast från igår, – snöar som in i och igår stor sol då jobbade vi i trädgården och barnen var ute hela dagen och lekte. Vi satt och solade och det blev riktigt varmt när man satt i lä. Vi satte igång grillen och det blev hamburgare och korv:)

I Söndags var vi hemma hos Louise med familj, mycket skratt och många barn (älskar vår härliga stora familj vi har). De bjöd på en varmrätt som jag bara måste göra här hemma – Puttanesca. Fasiken såååå god den var. Och efterrätten var to die for! Vi hade en störtskön kväll – like always❤

Lilleman har fjärilar i magen i morse, han skulle på sitt första läger. Väskan var packad och han gav mig världens kram i morse. Kommer sakna min lilla plutt, men det är bara en natt. Men det är bra att det kom nu med lägret för om några veckor så ska han på fotbollsläger ner mot Skanör till. Och det håller på i flera dagar.

Tjejerna tittar på babblarna då tänkte jag passa på och gå igenom matlistan för i veckan. Med tanke på allt gott moffandes denna veckan, så ska jag dra ner extra på kolhydraterna så vi hamnar tillbaka på rätt spår. Som jag skrev innan så har jag stått still i två veckor. Ja nu så är det ngt kilo upp, men det är ju inte konstigt. Men ingen oro på torpet, det e ju så det är. Det är ju en livsstil detta 🙂

Kram på er

(klicka på bilderna för att dom ska bli större)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top