TGIF

Godmorgon vänner. Då välkomnar vi fredagen och så har vi en skön helg framför oss! (skrev detta i morse men hann inte skicka iväg det)

Igår så drog jag och en vän ner på stan på AW, åt en god middag och en hel del tjejsnack blev det. det blev en super trevlig kväll och det behövdes att ventilera lite.
Apropå mat, när jag har varit ute så brukar jag alltid vilja ha nattamat. Och igår vart det en sådan kväll, ringde till M och frågade om han ville ha ngt. Han var duktig och sa nej. Vi går ju som sagt på lowcarb och vi följer det jäkligt bra! Nattamaten har varit en stor bov för mig, men nä jag var super duktig. När jag kom hem stod M i köket och hade kokt 2ägg till mig (jag som är så trött på ägg) haha Men det gick ner och jag gick o la mig mätt.

Ikväll blir det ut och äta och fira bonusonen som blir tonåring på söndag:)
Han har bestämt restaurangen så den är bokad och klar.

Kom hem för en stund sen, var på Väla och käkade lunch med en vän och sen blev det shopping, byxa och linne. Och hittade även en super snygg bikini som skrek mitt namn. Men nä det få bli en annan gång, men shit så snygg!

Glossyboxen kom igår och jag blev nöjd denna gången med! Är jätte nöjd att jag nappade på detta erbjudande, har nog haft det 1år nu och har varit för det mesta jätte bra saker. Och kul att få testa ngn nytt som man inte hade testat i vanliga fall. Deras service suger lite tycker jag, några ggr man har fått saker som gått sönder så har de inte svarat på mailen. Så det är väl det som dåligt med Glossyboxen!

Och det som också låg i brevlådan var bröllopskorten  – Jaaaa! Nu känns det nära <3

Kramar


 Min fot och hand i snön =) 


Glossbyboxen


B
röllopskorten har kommit – Jaaaaaa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top