Syster gifter sig…

Då kom dagen då Syster Pia och Niklas blev man och fru. Det hölls en mysig och intim ceremoni med närmaste familjemedlemmarna på Rådhuset i Helsingborg. Och även om dagen börjat med en del regn så tittade solen fram under eftermiddagen vilket gjorde det hela än mer perfekt när vi tog emot brudparet på Rådhustrappan.

Efter vigseln bar det av till en festlokal, som de hade hyrt, där det bjöds på god mat (som de otroligt nog hade gjort själva) goda drinkar och många skratt. M hade blivit ombedd att sätta samman ett musikquiz, där han fokuserade på brudparets långa historia, vilket blev en riktig stämningshöjare. Givetvis vann mitt lag – det är ju inte för inte som man snappat upp en del genom åren med en musiknörd 🙂

Med andra ord så trillade vi i säng någon timme efter midnatt så det har blivit en väldigt stillsam morgon trots att twinsen går all in!!!

I dag fortsätter vi att förbereda semestern, sonen är på fotbollsturnering och sen blir det en tur ut till bästa vännerna för ytterligare en kväll med god mat och dryck.

Hur ser er helg ut?

Och Ni som har skrivit och frågat på både IG och FB om min klänning så kommer den från Ellos, ni hittar den här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top