Storm & förkylning

Gud vad det blåser ute, man hör presseningen som ligger över poolen fladdra, krukorna har vält och träden svingar utanför. Grannens trä har blåst upp från rötterna och landat precis utanför ingången. Sä det lär blåsa en del i Helsingborg idag…

Just nu känns det som att det är bara en massa oroligheter runt omkring, allt känns oklart och man känner en oro, det kan man inte sticka under stolen. Ja Corona viruset har vi inte missat, och oroligheterna över det. Jag tror att man har inte riktigt förstått allvaret, inte fattat egentligen hur detta påverkar allt och alla. Och vi då som har en inbokad sommarresa, vad händer där? Sonen har en fotbollscup i Göteborg  i sommar, vi hade weekend resor inplanerade, konserter ja allt möjligt. Men som sagt man får ta en dag i taget, man kan inte riktigt planera just nu, utan man får helt enkelt rätta sig av situationen där och då.

Jag vaknade inatt och kunde inte sova, öm i halsen, huvudvärk och mådde skit. Vaknade upp i morse och var bara färdig. Och nej ingen Corona! Utan antagligen en förkylning som satt sig i kroppen, man kan inte glömma att det är dom tiderna MED nu! Så jag har bestämt mig att jag kurerar mig i sovrummet hela dagen, och det är inte likt mig att bara ligga där, blir smått stressad över det med. Jag hade bla ett viktigt möte som jag fick skjuta upp.

Och precis nu så fick jag ett samtal att Adele hade feber, så M fick åka och hämta båda töserna…

Håll i hatten och ha en fortsatt fin torsdag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top