Sol & och en kanna kaffe

Godmorgon..

Ni vet när man trodde det hade vänt och det visade sig att det var bara för en liten stund? Tjejerna är i någon sorts utvecklingsfas och har börjat vakna på nätterna, och med tanke på att de är två så blir det dubbelt och ofta :/ Inatt så var det en sådan natt, kändes som att det var en gång i timmen och Adele ville gå upp 03.30 och jag har inte kunnat sova sen halv tre så vi är lite trötta idag – det blir mycket kaffe och frisk luft för min del. Och varje natt så har jag antingen Eden eller Adele hos mig. En fot en hand ett knä, ja några kickar och slag i ansiktet. Men ibland så får man en varm hand som håller tätt intill en och en kind mot min kind, då smälter man.

Träningsvärk from hell, körde mage,rumpa och armar på gymmet. Men skönt är det. Och tjejerna tokälskade barnpassningen. Jag fick slita ut Eden som var hysteriskt ledsen som inte vill gå hem. Så dagis, det blir nog inga problem alls. Och inget ljud ännu om plats, men vi har en plan B när jag börja jobba och det är en jäkla tur det.

Glömde ju helt bort, en helt ny siffra på vågen tjohooo. Väger mig i egentligen i morgon men ville bara se hur jag ”sköter mig” och glad blev man –  ett minus och ny siffra som sagt. Så jäkla skönt! 6 kilo är det nu och det känns faktiskt i kläderna och svullnaden är borta! Så det är bara att fortsätta 🙂

Värdet är underbart, kallt men vad gör det när himlen är blå och man bjuds på sol:)

Ha en fin dag på er❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top