Livets Goda Mat, Vin och Recept Öppna inlägg

Snurror med fikon, getost och rostade valnötter

Alltså dessa är ju bara sååå goda. De kommer vara ett måste till nästa bjudning eller plock här hemma. Receptet kommer från Louise, och många av er frågade om receptet så här kommer det 🙂

  • 1 frp smördeg
  • Fikonmarmelad
  • Getost (märke Kolibrie)
  • Rostade valnötter
  • Flingsalt
  • 1ägg

Bre marmeladen på smördegen, smula över getost, hacka nötterna, strö över flingsalt, rulla ihop som en längd med kanelbullar och skär ca 3-4 cm snurror. Pensla med uppvispat ägg, in i ugnen på 175 grader varmluft, ca 15-20 min! 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Jenny
    2019-08-27 at 15:19

    Tror du att dessa snurror gÅr att förbereda på morgonen dvs fylla i och skära upp för att sedan gratinera framåt kvällen?
    Ser supergoda ut?

    • Reply
      Linsalusen
      2019-09-02 at 13:22

      Har aldrig testat, men risken kanske finns att det ”fuktas” till lite.. Men ack de är ju så goda!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: