Sista 2 dagarna i London

Som sagt man är trött i benen när man går och går men vi hade sådan tur med vädret, varmt och gott och solen fanns där mer eller mindre hela tiden. På söndagen var vår sista dag att passa på att besöka affärer m.m då begravningen var på Måndagen så innebar det att stora delar av London var stängt och avspärrat.

Vi satte oss på tunnelbanan och drog till Harrods. Flera våningar av butiker, det ena märket efter det andra. Mysigt att strosa rundor även om det bara var för att fönstershoppa 😉

På kvällen hade vi bokat in oss på restaurangen GAUCHO vid Picadilly. En mysig restaurang med en riktigt cool miljö. Maten var bra, jag fick dock ett kött som inte var nöjd med men resten var gott.  Så nästa gång vi är i London så kommer vi garanterat ta en av kvällarna här.

The Big Day – Måndag och vår absolut sista dag i London. Vi hade bokat ett sent flyg hem, men det vi inte visste var ju att det, mer eller mindre, skulle vara stängt överallt. Efter frukosten så packa vi ihop väskorna och lämnade in dom i receptionen och begav oss ut. Vi hittade en pub som visade begravningen, det var så tomt på gatorna, men det fylldes på under eftermiddagen. Men man märker hur många av människorna är royalister, de var uppklädda och de grät i omgångar.

Vi försökte bege oss till Charing Cross för att kunna se en glimt av begravningståget men det var mycket avspärrningar och det gick tyvärr inte att se något.

Efter något ölstopp eller två så var det dags att bege oss hemåt. Vi hade fantastiska mysiga dagar i London och längtar redan tillbaka. Så nästa år får det nog bli en tripp till London igen 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top