Med hösten kommer magsjukan – som ett brev från posten

Vi har redan hunnit komma in i Oktober och löven har ändrat sin färg och sommaren –  den har vi verkligen lämnat bakom oss. Men just nu så ska vi inte klaga, det är fortfarande fint och idag är himlen faktiskt blå och solen har tittat fram några gånger. Så här får det gärna vara, tycker det är så trist när det är grått och kallt.

Vet att jag inte har uppdaterat med någots alls sen ett tag tillbaka, men fokus har inte riktigt varit här utan det har varit på så mycket annat. Funderar ibland på om ”bloggandet” har blivit en sak som inte är lika viktigt längre? Det finns ju en hel del plattformar idag där man kan skriva. Instagram är en ju en av dom. Hur tänker ni? Läser ni lika mycket bloggar som ni gjorde förr?

Denna helgen har inte blivit riktigt som vi hade tänkt oss. Magsjukan kom nämligen och hälsade på. E & A blev sjuka så det har varit få timmars sömn få ta hand om de små liven. De blir ju så extra små o sköra när de åker på sånt här. Så idag har de mest hängt i sina sängar och sovit i omgångar och tagit det lugnt.

I skrivande stund så så gör jag M veckans matlådor. Så himla smidigt och bra att bara kunna plocka fram en matlåda lunch som kväll. Brukar ni göra matlådor?

Nä, nu är det dags för lite ”Netflix-häng”! Vi har snöat in på en serie som heter Manifest! Tydligen tre säsonger och därför känns det rätt gott att vi, inte ens, hunnit kommit igenom den första säsongen. Ser ut att bli ett marathon 🙂

Lilla Adele
Lilla Eden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top