Familj Livet Livets Goda Semestertrippen 2017

På väg….

Godmorgon på er…

Vilket fantastiskt väder Tyskland bjuder på. Klockan är strax efter 08 och det är redan 20 grader. 

Vi lämnade Helsingborg vid 21 igår och tog båten vid Rödby vid 2345. Barnen somnade strax efter vi hade rullat ut från båten, och har faktiskt sovit fram till 07 i morse. Alltså jag har inget att klaga på, det har gått så jäkla bra! När alla hade mornat till sig så var det dags för frukost. Vi dukade upp och njöt i solen.

Alltså bilsemester är verkligen något jag kan rekommendera, jag älskar det och barnen älskar det. Speciuellt när man kör kvällstid och ser när mörkret faller på och månen lyser upp vägen. Och det bästa – att få uppleva soluppgången det är något magiskt. Och du ser så mycket på vägen. Ja, jag är frälst!

Vi har precis kört in i Frankfurt och har ca 2,5 timmer kvar till Colmar. Vi har incheckning vid 12. Så det blir att slänga sig i sängen och sträcka ut ryggen. Och twinsen ska även få i sig middag. Sen blir det att utforska staden som ska vara riktigt vackert, vissa kallar den för lilla Venedig.

Ha en fin Onsdag❤️

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Helena
  2017-06-15 at 08:41

  Ser så himla mysigt ut att rulla iväg sådär hela familjen! Modiga ni är som gör en sådan lång resa med små barn. Ska bli spännande att följa er semester, kanske kan det ge inspiration till en lite harigare morsa att våga detsamma!

  • Reply
   Linsalusen
   2017-06-21 at 08:28

   Ja klart! Inga problem. Så himla kul och extra spännande med nya utmaningar 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: